For Magento developers, by Magento developers

Saturday 6th October 2018

08:30
Rated 0
0
Welcome in Main (30 minutes)
09:00
Rated 0
0
Opening in Main (15 minutes)
09:15
Rated 0
0
Don't Stop Learning
Talk by Stefan Koopmanschap in Main (45 minutes)
10:00
Rated 0
0
Cofee in Main (15 minutes)
10:15 Cron on steroids
Talk by Michiel Gerritsen in Main (45 minutes)
11:00
Rated 0
0
GraphQL: Mind your Ps and QLs
Talk by Cristian Partica in Main (45 minutes)
11:45
Rated 0
0
Lunch in Main (45 minutes)
12:30
Rated 0
0
The Agile Agency - launching a Magento MVP in 1 sprint
Talk by Rieks Visser in Main (45 minutes)
13:15
Rated 0
0
Run Magento 2 on Docker swarm
Talk by Ike Devolder in Main (45 minutes)
14:00
Rated 0
0
Coffee in Main (15 minutes)
14:15
Rated 0
0
Stop flushing the fing cache
Talk by John Hughes in Main (45 minutes)
15:00
Rated 0
0
Magento Page Builder
Talk by Tommy Wiebell in Main (45 minutes)
15:45
Rated 0
0
Closing remarks in Main (15 minutes)
16:00
Rated 0
0
Open bar in Main (2 hours)