A conference for Magento developers, designed & curated by Magento developers.

Saturday 7th November 2015

09:40 The How and the Why of composable Magento
Talk by Alistair Stead, James Cowie (40 minutes)

The How and the Why of composable Magento

10:20 Architecture in the Small
Talk by Vinai Kopp (40 minutes)

Architecture in the Small

11:20 Front-end from scratch: supercharge page speed by 300% with front-end optimisation alone
Talk by Yousef Cisco (15 minutes)

Front-end from scratch: supercharge page speed by 300% with front-end optimisation alone

11:35 Cache Config
Talk by Paul Partington (15 minutes)

Cache Config

11:50
Rated 4
4
BDD and TDD in an agile environment
Talk by Sarah Alhawi (15 minutes)

BDD and TDD in an agile environment

12:05 Magento Best Practices
Talk by Alessandro Ronchi. (15 minutes)

Magento Best Practices

12:20 Aspect Oriented Magento
Talk by Daniel Sloof (30 minutes)

Aspect Oriented Magento

12:50 Mistake Driven Development
Talk by David Manners (30 minutes)

Mistake Driven Development

14:30 Magento 2: What It Means To You & Your Merchants
Talk by Ben Marks (40 minutes)

Magento 2: What It Means To You & Your Merchants

15:10 Debugging and Magento
Talk by Tony Brown (30 minutes)

Debugging and Magento

16:05 Going beyond Magento speed limits without HHVM and Varnish
Talk by Ivan Chepurnyi (30 minutes)

Going beyond Magento speed limits without HHVM and Varnish

16:35 Agile Product Management
Talk by Kimberely Thomas (30 minutes)

Agile Product Management