ScaleConf New Zealand is an international technical conference for those who build or maintain web systems. Audience includes developers, engineers and managers from companies of all sizes, researchers, academics, influential business decision makers, CTOs and VPs engaged in the web development and performance ecosystem.

Monday 6th August 2018

08:30
Rated 0
0
Progressive Web Apps - Workshop
Workshop by Maximiliano Firtman in Workshops (3 hours)
12:30
Rated 0
0
Deploying Microservice Applications In Kubernetes - Workshop
Workshop by Travis Holton in Workshops (3 hours)
Rated 0
0
MySQL HA And Scaling Solutions: InnoDB And NDB Clusters Hands On - Workshop
Workshop by Ronen Baram in Workshops (3 hours)

Tuesday 7th August 2018

08:30
Rated 0
0
Scaling the clouds - a design approach
Talk by Hugh Walcott in Soundings Theatre (30 minutes)
09:00
Rated 5
1
The Blockchain, a beginners guide to all the important bits
Talk by Mark Pascall in Soundings Theatre (30 minutes)
09:30
Rated 5
1
A Token Walks Into a SPA...
Talk by Ben Dechrai in Soundings Theatre (30 minutes)
10:00
Rated 0
0
My service runs at 99.999%. Tweets about outages are fake: It's our competition trying to malign us!
Talk by Kumar Srinivasamurthy in Soundings Theatre (30 minutes)
11:00
Rated 0
0
Lesson learnt building Heptio Contour
Talk by Davey Cheney in Soundings Theatre (30 minutes)
11:30
Rated 0
0
Architecting for Performance in the Cloud
Talk by Diana O in Soundings Theatre (25 minutes)
12:00
Rated 0
0
High Availability Microservices: Load Balancing In The World of Ingress and Service Mesh
Talk by Anthony Leverington, Sean Maritz in Soundings Theatre (25 minutes)
12:25
Rated 0
0
Making test automation observable
Talk by Daniel McClelland in Soundings Theatre (25 minutes)
13:45
Rated 0
0
When two platforms become one : the complexities of merging 6 years of data
Talk by Josh Kalderimis in Soundings Theatre (30 minutes)
14:15
Rated 0
0
DevOps vs SRE - Get off my lawn
Talk by Seth Vargo in Soundings Theatre (25 minutes)
14:45
Rated 0
0
Hacking Web Performance
Talk by Maximiliano Firtman in Soundings Theatre (25 minutes)
15:10
Rated 0
0
How we automated our test database restores
Talk by Shumin Zhou in Soundings Theatre (30 minutes)
16:10
Rated 0
0
Serverless in Practice
Talk by Peter Sbarski in Soundings Theatre (30 minutes)
16:40
Rated 0
0
Move legacy apps to Windows Containers to take advantage of modern infrastructure and orchestration
Talk by Regan Murphy in Soundings Theatre (30 minutes)
17:10
Rated 0
0
Data patterns catalogue: simplifying the journey from monolith to modern data architectures
Talk by Andrew Jones in Soundings Theatre (30 minutes)