This inaugural pan-Asian PHP conference will take place on 22 & 23 September 2015 in Singapore - the Garden City of the East!

Tuesday 22nd September 2015

09:00 Opening Keynote:
Keynote by Rasmus Lerdorf (45 minutes)

Opening Keynote:

10:20 Introduction to WordPress Security
Talk by Stephane Boisvert (40 minutes)

Introduction to WordPress Security

11:00 Once Upon A Time... There Was An API
Talk by Steven Cooper (40 minutes)

Once Upon A Time... There Was An API

11:40
Rated 5
2
Improve Magento Performance To Drive Higher Conversions
Talk by Harald Zeithofer (40 minutes)

Improve Magento Performance To Drive Higher Conversions

13:30 Writing PHP with React
Talk by Jack Lenox (15 minutes)

Writing PHP with React

13:45 Panada Framework, Simple but High Performance PHP Framework from Indonesia
Talk by Bagus Aji Santoso (15 minutes)

Panada Framework, Simple but High Performance PHP Framework from Indonesia

14:00 Introduction to PHP Stream
Talk by Ong Chi Yang Edwin (15 minutes)

Introduction to PHP Stream

14:15 Go Reinvent The Wheel
Talk by Sam Yong (8 minutes)

Go Reinvent The Wheel

15:00 PHP 7, HHVM and Co
Talk by Pierre Joye (40 minutes)

PHP 7, HHVM and Co

15:40 Building a Scalable System for Tracking Shipping Packages
Talk by Premshree Pillai (40 minutes)

Building a Scalable System for Tracking Shipping Packages

16:20 Why Your Test Suite Sucks
Talk by Ciaran McNulty (40 minutes)

Why Your Test Suite Sucks

Wednesday 23rd September 2015

09:00 Extremely Defensive PHP
Talk by Marco Pivetta (45 minutes)

Extremely Defensive PHP

10:20 Web Application Security: Winning When The Odds Are Against You
Talk by Ben Dechrai (40 minutes)

Web Application Security: Winning When The Odds Are Against You

11:00 Performance Testing for Modern Apps
Talk by Dustin Whittle (40 minutes)

Performance Testing for Modern Apps

11:40 Modernising the Legacy
Talk by Marek (40 minutes)

Modernising the Legacy

13:30 PHP Memory & Garbage Collection
Talk by Koopy Brian (15 minutes)

PHP Memory & Garbage Collection

13:45 Event Driven Application
Talk by Prasetyo Wicaksono (15 minutes)

Event Driven Application

14:00 Building Smarter Applications Using Cognitive Computing
Talk by Justin Lee (15 minutes)

Building Smarter Applications Using Cognitive Computing

14:15 PHP for Enterprise Systems
Talk by Sushma Vyas (15 minutes)

PHP for Enterprise Systems

15:00 Automation Changes Conversation
Talk by Jack Skinner (40 minutes)

Automation Changes Conversation

15:40 Vito Chin
Talk by Vito Chin (40 minutes)

Vito Chin

16:20 Jenny Wong
Keynote by Jenny Wong (40 minutes)

Jenny Wong