Social-scientific meeting for PHP programmers and enthusiasts, organised by Polish internet volunteers, under care of the Polish Linux Users Group (PLUG). The goal of meeting is an integration of the PHP society and the business environment, interested in practical using od PHP in commercial projects. Join us, you won't be disappointed!

Friday 25th October 2013

16:30 Dlaczego Twoja kolejna aplikacja powinna bazować na platformie Drupal?
Talk by Grzegorz Bartman (45 minutes)

Dlaczego Twoja kolejna aplikacja powinna bazować na platformie Drupal?

17:15 Praktyczne Code Reviews
Talk by Sebastian Marek (1 hour)

Praktyczne Code Reviews

18:15 Dependency Injection w PHP
Talk by Kacper Gunia (1 hour)

Dependency Injection w PHP

20:15
8
Konkurs wiedzy o PHP
Social Event by Łukasz Kolanko (45 minutes)

Konkurs wiedzy o PHP

22:00
13
Gra
Social Event by Tytus Ciunelis (1 hour)

Gra

Saturday 26th October 2013

10:00 Beyond PHP : it's not (just) about the code !
Talk by Wim Godden (1 hour)

Beyond PHP : it's not (just) about the code !

13
Komunikacja czasu rzeczywistego w PHP - czyli co z tymi WebSocketami
Talk by Przemysław "eRIZ" Pawliczuk (1 hour)

Komunikacja czasu rzeczywistego w PHP - czyli co z tymi WebSocketami

11:00
12
Moving Away from Legacy code with BDD
Talk by Konstantin Kudryashov (1 hour)

Moving Away from Legacy code with BDD

11
TDD - czyli jak nie pisać testów przed implementacją
Talk by Paweł Głasek (1 hour)

TDD - czyli jak nie pisać testów przed implementacją

12:00
16
Aplikacje internetowe w chmurze obliczeniowej
Talk by Piotr Bubacz (1 hour, 30 minutes)

Aplikacje internetowe w chmurze obliczeniowej

14:30
26
Problemy wielozadaniowości w PHP i próby ich rozwiązania
Talk by Marek Wałach, Marcin Ceran (1 hour, 30 minutes)

Problemy wielozadaniowości w PHP i próby ich rozwiązania

16:00
14
Better searching with elasticsearch
Talk by Richard Miller (1 hour)

Better searching with elasticsearch

Dane przestrzenne, czyli jak nauczyć PHP geografii
Talk by Michał Mackiewicz (1 hour)

Dane przestrzenne, czyli jak nauczyć PHP geografii

17:00 UA testing with Selenium and PHPUnit
Talk by Michelangelo van Dam (1 hour)

UA testing with Selenium and PHPUnit

Testy automatyczne - fakty i mity
Talk by Wojciech Sznapka (1 hour)

Testy automatyczne - fakty i mity

18:00
21
Allowed memory size of X bytes exhausted
Talk by Piotr Pasich (1 hour)

Allowed memory size of X bytes exhausted

19:00
3
Schibsted Tech Polska – Do IT in the Scandinavian Way
Talk by Aleksandra Guzik (30 minutes)

Schibsted Tech Polska – Do IT in the Scandinavian Way

Sunday 27th October 2013

10:00 Sprytne środowiska developerskie
Talk by Wojciech Sznapka (1 hour)

Sprytne środowiska developerskie

11:00
31
BigData w PHP
Talk by Mariusz Gil (1 hour)

BigData w PHP

12:00 Wprowadzenie do OAuth2
Talk by Michał Pipa (1 hour)

Wprowadzenie do OAuth2

13:00
9
Dobre praktyki w Schibsted Tech Polska
Talk by Michał Matoga (1 hour)

Dobre praktyki w Schibsted Tech Polska