Wir freuen uns, euch die inzwischen sechste Ausgabe der SymfonyLive in Deutschland zu präsentieren! Bereits im letzten Jahr waren wir mit mehr als 300 Teilnehmern ausgebucht und durften eine tolle Zeit mit euch genießen.

Schedule

Wednesday 5th April 2017

09:30
Rated 4
5
Breaking the Monolith: Einführung in Microservices
Workshop by Frank Stelzer (8 hours, 30 minutes)
Rated 4
3
Symfony Best Practices
Workshop by Christopher Hertel (8 hours, 30 minutes)
Rated 5
3
Refactoring & Extracting Domain Code
Workshop by Kore Nordmann (8 hours, 30 minutes)
Rated 0
0
Doctrine ORM Basics
Workshop by Marco Pivetta (8 hours, 30 minutes)
Rated 0
0
Drupal für Symfony-Entwickler
Workshop by Florian Loretan (8 hours, 30 minutes)
Rated 0
0
Sicher ist nur das Amen in der Kirche - Web Security Workshop
Workshop by Andreas Sperber (8 hours, 30 minutes)

Thursday 6th April 2017

09:30
Rated 5
1
Breaking the Monolith: Einführung in Microservices
Workshop by Frank Stelzer (8 hours, 30 minutes)
Rated 5
1
Basic CQRS und Event Sourcing: Von Konzepten zur Anwendung
Workshop by Marco Pivetta (8 hours, 30 minutes)
Rated 0
0
Sicher ist nur das Amen in der Kirche - Web Security Workshop
Workshop by Andreas Sperber (8 hours, 30 minutes)
Rated 4
1
REST Services with Symfony
Workshop by Tim Glabisch (8 hours, 30 minutes)
Rated 4
2
Going Further With Symfony
Workshop by Christian Flothmann (8 hours, 30 minutes)
Rated 4
1
Testing 101
Workshop by Benjamin Eberlei (8 hours, 30 minutes)

Friday 7th April 2017

09:10 Technische Schulden tun weh! Wie man sie erkennt und beseitigt.
Keynote by Carola Lilienthal (40 minutes)
10:00 Erwarte die Ausnahmen – Elegante Fehlerbehandlung
Talk by Bastian Hofmann (40 minutes)
10:40
Rated 0
1
Kaffeepause (30 minutes)
11:10
Rated 3
14
Build and ship a feature on trivago
Talk by Christoph Reinartz (40 minutes)
12:00 Business-Workflows in Symfony-Anwendungen modellieren
Talk by Christian Flothmann (40 minutes)
12:40
Rated 4
3
Mittagessen (1 hours, 30 minutes)
14:10 Ansible Tips 'n' Tricks
Talk by Lukas Sadzik (25 minutes)
14:40 Learn Redis the hard way ... in production
Talk by Andy Grunwald (25 minutes)
15:10 Was Symfony für IT-Sicherheit tut und was nicht
Talk by Andreas Sperber (40 minutes)
15:50
Rated 0
0
Kaffeepause (45 minutes)
16:30 Dependency Management ist mehr als "composer update"
Talk by Nils Adermann (40 minutes)
17:20 The more testing you do
Talk by Jeffrey McGuire, Sebastian Bergmann (40 minutes)